Entre l'indie rock, l'electro i el punk es mouen The Whip, autors de l'aclamat X Marks Destination i que actuaran a Girona el proper 6 de maig, en el marc de l'In - Somni. Aquesta és la darrera confirmació del festival, que ja va anunciar fa setmanes que comptaria amb la presència de La Pegatina i dels Antònia Font, que hi presentaran el seu esperat nou disc.

Des de Manchester, The Whip s'han fet ressò internacional gràcies als seus àlbums, però també pels seus remixos de formacions com Editors o The Courteneers. El suport que els ha donat el prestigiós segell Kitsuné els va impulsar incloent-los a les seves compilacions anuals, i van saltar a la fama amb temes com Trash, i Muzzle # 1, usat en diversos espots publicitaris i videojocs.

La nit del 6 de maig es farà doblet: als Jardins de Fora Muralla hi haurà el reggae rumba de La Pegatina, i The Whip a la sala Tourmix. Les entrades ja s'han posat a la venda, i hi ha un abonament que permetrà l'entrada a la sala el divendres, i a Fora Muralla el dissabte quan hi actuaran els Antònia Font, per 33 euros.