El xef Ferran Adrià ha enviat cartes a empresaris durant aquest Nadal per demanar-los que contractin persones amb discapacitat i ajudin a promoure el documental Capacitados, del qual forma part juntament amb altres persones conegudes com el motociclista Jorge Lorenzo, l'actriu Carmen Machi i el ciclista Alberto Contador, entre d'altres, segons ha informat FSC inserta.

Juntament amb el cuiner del restaurant elBulli de Roses, el president de Coca-Cola Iberia, Marcos de Quinto, i la directora de Microsoft Espanya, María Garraña, han enviat cartes similars a un total de 6.350 contactes empresarials demanant més "sensibilització" amb la contractació de persones amb discapacitat i animant-los a difondre el missatge del documental, que es pot trobar a www.capacitados.org.

La iniciativa té lloc amb motiu del final de l'emissió de la sèrie documental de tretze capítols en els quals personatges coneguts i empresaris s'han posat "a la pell" d'una persona amb discapacitat per anar a treballar.

Segons explica Ferran Adrià, "gràcies a aquesta experiència es coneix gent que és capaç de fer tantes o més coses que la majoria de persones".