Stockmann | Les Antonietes TeatreDissabte 4 i diumenge 5 de maig, a les 21:00h i a les 18:00h, respectivamentSala La Planeta (Girona)

En una ciutat del nord de Noruega, l´expansió econòmica d´un balneari molt lucratiu es veu amenaçada pel descobriment del doctor Stockmann, director mèdic del balneari i germà de l´alcalde del poble: les aigües del balneari surten d´una claveguera contaminada convertint-se en un focus de malalties. Stockmann proposa tancar-lo per fer les reformes pertinents. Aquesta decisió és contrària als interessos del poble i acabarà provocant una lluita de poders per defensar la veritat.

Què passa amb la recerca dels ideals quan aquesta ens obliga a transgredir les normes i les institucions establertes i posa en perill el benestar individual? Fins on pot arribar un individu tot sol? Fins on és pot deixar endur pel seu desig d´acció? L´Heroisme en aquest cas, és sublim o ridícul?

La companyia Les Antonietes i el director Oriol Tarrasón han escollit aquesta peça d'Ibsen, "Un enemic del poble", perquè creuen que en poden fer una lectura plenament contemporània i, al mateix temps, perquè permet "molta proximitat amb els espectadors". En la seva versió, cinc actors i actrius interpeten 16 personatges.

Interprets: Annabel Castan, Bernat Quintana, Pep Ambros, Mireia Illamola i Arnau Puig. Escenografia: Assad Kassab. Il·luminacio: Inaki Garzon. Ajudant de direccio: Jorge Gallardo. Adaptacio i direccio: Oriol Tarrason

Una produccio de Les Antonietes Teatre

Aquesta setmana sortejàvem sis entrades dobles per a les funcions de dissabte 4 de maig a les 21:00h i diumenge 5 de maig a les 18:00h, només has de respondre correctament a la següent pregunta:

D'on surten les aigües del balneari?

a) De l'aixeta

b) D'una claveguera contaminada

c) D'una font d'Olot

I la resposta correcta és: b) D'una claveguera contaminada

Entre tots els encertants a la pregunta hem realitzat un sorteig i la «fortuna» ha decidit que els guanyadors d'aquesta setmana siguin:

Entrades dissabte 4 de maig (21:00h)

Marta Roldan Naspreda

Silvia Grau Sorribes

Rocio Gabriele Montenegro

Entrades diumenge 5 de maig (18:00h)

Julián Gómez Martín

Núria Teixidor Rovira

Antonia Palma Gil

Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots per participar.