El PopArb ha confirmat aquest dimecres les incorporacions de Manel, Cabosanroque, The Free Fall Band i Xavi Alías. Aquests quatre artistes s'afegeixen als noms ja desvetllats fa unes setmanes i que conformaran el reclam per assistir a Arbúcies els dies 27 i 28 de juny: Mishima, Refree, Pau Riba i Pascal Comelade i Animic.

El PopArb vol aprofitar l'efemèride dels deu anys per celebrar una gran festa a l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona en què un dels plats forts serà l'actuació del grup osonenc La Iaia. Els abonaments per als dos dies de concerts ja es troben a la venda a través de la pàgina web per 50 euros.

Els divendres 27 i dissabte 28 de juny el Montseny tornarà a bullir amb música catalana. El desè PopArb acollirà el gran fenomen de la música feta a casa, Manel, després de presentar el seu darrer disc Atletes Baixin de l'Escenari primer a tot Catalunya, després a la resta de l'Estat i finalment en una gira europea que els ha portat a Londres o Berlin, entre d'altres ciutats.

Juntament amb Manel també es confirma la presència de CaboSanRoque, que per aquest PopArb presentarà en un format més adequat per a festivals el seu treball amb una versió que ells mateixos defineixen com a més petita i agressiva.

Xavi Alías, el cantautor nascut a Pamplona però criat al Prat de Llobregat, acostarà la seva proposta intimista a la desena edició del PopArb basada en un cant a l'amor. L'artista debutarà al festival amb el seu treball La Set de la Balena. Per la seva banda, The Free Fall Band actuaran per segona vegada a Arbúcies. El quintet, després de publicar el seu debut amb LAV Records, han presentat EP amb El Segell de Primavera i han anunciat nou disc per aquest 2014.

Mishima, que ja va actuar al PopArb del 2012, hi portarà aquest cop el seu darrer treball, L'ànsia que cura. El disc, format per una desena de noves cançons, és ja el setè d'aquest quintet de Barcelona.

Festa a Barcelona

L'organització del PopArb 2014 vol celebrar l'efemèride dels deu anys aquest proper mes de maig amb una festa a l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

Un dels plats forts musicals de la festa serà l'actuació de La Iaia, que després de preestrenar el seu segon disc, On és la màgia?, al PopArb13, oferirà una versió encara més contundent d'aquesta reencarnació en power trio que està significant la seva nova etapa.