Segueix-nos a les xarxes socials:

Txarango i La Pegatina formen part del cartell del festival Canet Rock

La nova edició coincideix amb el 40 aniversari del naixement del certamen, que en plena Transició va ser un símbol de llibertat creativa

Txarango i La Pegatina formen part del cartell del festival Canet Rockddg

El pròxim Canet Rock, el segon des que l'any passat l'exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat anunciés la reedició del festival, tindrà lloc el pròxim 4 de juliol a Canet de Mar.

Per celebrar el 40 aniversari del naixement d'aquest festival, La Companyia Elèctrica Dharma, l'únic grup que ha actuat en totes les edicions, pujarà a l'escenari amb un espectacle especialment creat per a l'ocasió, al costat del grup de teatre Comediants.

El Canet Rock pretén repetir la fórmula de l'any passat i atreure públic jove, per això en la seva programació s'inclouen bandes com Els Catarres, La Iaia, La Pegatina, Txarango, La Pegatina, Sanjosex i Oques Grasses.

La novetat d'aquest any és que els seus organitzadors han volgut donar cabuda a la generació coneguda com Rock Català dels anys noranta. Per això han reunit La Banda Impossible, formada per Lluís Gavaldà (Els Pets), Natxo Tarrés (Gossos), Jofre Bardagí (Glaucs), Quim Mandado (Sangtraït) i Cris Juanico (Ja t'ho diré) i Pemi Fortuny (Lax'n'Busto) que torna per primera i única vegada als escenaris.

La banda és un homenatge als temes que sonaven als noranta i a la generació que no va poder escoltar les seves cançons preferides al Canet Rock perquè ja no es feia.

Prem per veure més contingut per a tu