Les monges de clausura que diumenge passat van envoltar el papa Francesc durant un acte a la Catedral de Nàpols es van defensar ahir de les bromes que han despertat a les xarxes socials i alguns programes d'entreteniment d'Itàlia. "Lamentem que la senyora Littizzetto (...) hagi pensat que les 'reprimides' monges de clausura estaven esperant el Papa per abraçar un home. Probablement per fer això hauríem triat un altre lloc o un altre home... si haguéssim volgut", van escriure al compte de Facebook.

Les monges de clausura del Monestir de les Clarisses Caputxines de Nàpols van respondre així a les declaracions de l'actriu i presentadora Luciana Littizzetto durant la transmissió del programa Che tempo che fa de la cadena Rai.

Analitzant el viatge del Papa a Nàpols, Littizzetto fer broma sobre l'escena que van protagonitzar aquestes monges quan van acorralar de forma espontània el Papa, que estava assegut en una cadira, durant la trobada que mantenia amb el clergat, els religiosos i els diaques permanents a la catedral de la ciutat napolitana. "El moment més còmic és quan Francesc coneix les monges. No s'entén si estaven totes al voltant del Papa perquè no n'havien vist mai un o perquè no havien vist mai un home", va ironitzar.