El cantant espanyol Enrique Iglesias s'enfronta a càrrecs menors per conduir amb una llicència de conducció suspesa a Miami (EUA), ha informat la Patrulla de Carretera de Florida Highway (FPH, per les sigles en anglès). El cantant, de 40 anys, va ser detingut el 6 de maig en un Cadillac Escalade a l'autopista interestatal 95, quan es dirigia en direcció nord per un carril de velocitat que estava tancat al pas en aquest moment. Segons oficials de la FPH, el cantant, qui tenia la llicència de conduir suspesa, va canviar de lloc amb el passatger, identificat com Abel Tabuyo.

«El conductor inicial era el senyor Iglesias», va dir el tinent Julio Pajón, que va explicar que tots dos van ser arrestats i després posats en llibertat. Iglesias també s'enfronta a càrrecs d'obstrucció d'un oficial sense violència, juntament amb Tabuyo.

Julio Iglesias, bé de salut

JulioIglesias va ser ahir protagonista de l'actualitat després que diversos mitjans llatinoamericans informessin que es trobava ingressat en un hospital de Nova York, a conseqüència d'una sèrie de problemes cardíacs. No obstant això, i segons informava ahir l'agència Efe, citant fonts properes a l'entorn del cantant, Iglesias es troba bé de salut i està treballant en el seu estudi de Miami, on prepara la seva actuació prevista per el 5 d'agost a Marbella.