19 de juliol de 2015
19.07.2015

El Fib torna als noranta amb els èxits de The Prodigy i del nou grup de Noel Gallagher

20.07.2015 | 15:07

La dècada dels noranta va marcar ahir les actuacions de The Prodigy i Noel Gallagher's High Flying Birds en la segona jornada del Festival Internacional de Benicàssim en les quals el públic ha tirat la vista enrere per recordar els èxits que ja van sonar en una altra època en el mateix recinte de festivals.
Després de l'espectacular actuació de Florence + The Machine de la primera jornada i entre el plat més esperat de l'esdeveniment, que arribava ahir a la nit amb Blur, la jornada de divendres quedava una mica tèbia pel que fa a noms destacats. No obstant això Noel Gallagher va mantenir l'espurna encesa del britpop que es reprendrà avui amb la banda de Damon Albarn, eterna rival d'Oasi, l'antiga formació dels germans Gallagher.
Amb la seva nova banda els High Flying Birds, Gallagher va desgranar els temes del seu àlbum homònim amb solvència, però és quan va sonar el primer tema d'Oasis, quan el públic va reaccionar. Gallagher va assegurar que "algunes cançons són solament cançons quan les escrius i sou vosaltres -dirigint-se al públic- els que les feu especials". I seguidament va interpretar "Champagne Supernova" un d'aquests temes magistrals que recull l'àlbum d'Oasis "What's The Story Morning Glory", de 1995, que va aconseguir que el públic cantés alhora.
També per finalitzar l'actuació, i per a la satisfacció dels milers d'assistents que es concentraven en l'escenari Las Palmas, el de Manchester va tirar del mateix àlbum per tocar "Don't Look Back In Anger".
Abans de Gallagher, el cantautor londinenc Jamie T va saltar d'un gènere musical a un altre sense perdre la coherència i amb gran soltesa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema