14 de febrer de 2016
14.02.2016

El "cicle rebobina" torna a La Cate de Figueres a partir de divendres

15.02.2016 | 07:12

El "cicle rebobina" torna a La Cate amb la projecció d'algunes de les millors pel·lícules de gènere de les darreres dècades.
La Cate de Figueres, en col·laboració amb la popular productora de continguts Factoría Corman, torna a engegar aquestes sessions especials de cinema revival, una proposta cinematogràfica que ja va arrencar durant els darrers mesos de l'any passat. Després del parèntesi nadalenc, el "cicle rebobina" es torna a activar amb la ferma voluntat de continuar projectant i reivindicant alguns dels films de gènere que més han impactat durant les dècades concretes dels vuitanta i noranta.
El cicle arrenca el proper divendres amb la comèdia esbojarrada dels Monty Python, "Los caballeros de la mesa cuadrada"; continuarà el divendres 18 de març amb el clàssic gore de Sam Raimi, "Posesión Infernal"; el divendres 29 d'abril serà el dia de l'inoblidable thriller detectivesc de David Fincher, "Seven"; i per acabar, el divendres 20 de maig, Paul Verhoeven recordarà, amb "Robocop", una mostra de la més espectacular i violenta ciència-ficció dels vuitanta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona