Cascai Teatre omplirà aquest cap de setmana d'humor surrealista la sala La Planeta de Girona, on la companyia de Marcel Tomàs reposa La banda del teflon, la comèdia que va estrenar a la passada edició del festival Temporada Alta.

Els tres protagonistes -Marcel Tomàs, Toni Escribano i Mariona Ponsatí- semblen no saber si van o vénen. Potser esperen alguna cosa que no acaba d'arribar. Tampoc cal saber gaire res més.

Amb aquest trio damunt l'escenari, la cadena de catàstrofes està garantida i serà creixent i imparable tant dissabte (21h) com diumenge (18h).

En aquest espectacle dirigit per Marcel Tomàs hi conflueixen tocs d'humor surrealista amb la fusió de teatre de gest, audiovisual, música i despropòsits.

«Una història sobre antiherois quotidians, clowns moderns que han perdut el nas i la roba de coloraines però que continuen fent-nos riure amb l'esbojarrada comèdia de sempre», assegura la companyia.

Uns còmics als quals no cal explicar cap història concreta, no necessiten ni tan sols un fil argumental, sinó que en tenen prou amb un seguit de situacions que mostren l'immens potencial d'aquests pallassos moderns.