Segueix-nos a les xarxes socials:

El curt de presentació de Temporada Alta 2015 guanya el premi Laus d'Or

"Tragèdia. El cant de la cabra" és un spot creat pel tàndem publicitari SS, dirigit pel cineasta gironí Salvador Sunyer i rodat a Grècia l'estiu passat

Els Premis Laus han guardonat amb la màxima distinció en la categoria d´audiovisuals, el Laus d´Or, el curt de Temporada Alta 2015, obra del tàndem publicitari SS i dirigida pel cineasta Salvador Sunyer Vidal (Girona 1987), de Nanouk Films.

Aquest espot publicitari de presentació del Festival, titulat "Tragèdia, El cant de la cabra", va ser rodat a Grècia l´estiu passat i explica amb sensibilitat i amb un marcat to poètic, com va néixer el Teatre ara fa més de 2500 anys.

La història, que transcorre a la Grècia actual, reflexiona sobre la distància tràgica entre l'Antiga Grècia, mare de totes les cultures europees, i la Grècia actual, que Europa castiga i que sembla haver oblidat les línies mestres de la seva gènesi cultural.

La peça es va rodar el mes d´agost passat a Grècia i Albània i va comptar amb la participació de 20 ciutadans de la zona. Va ser gravat originalment en grec i ha estat subtitulat al català, castellà i anglès.

Temporada Alta va iniciar fa uns anys una proposta, poc habitual aleshores en esdeveniments culturals, d´anunciar la seva programació amb un espot no estrictament comercial sinó amb un curtmetratge de creació pròpia.

En aquesta mateixa línia, i amb la voluntat d´acostar i barrejar les arts escèniques i el cinema, el Festival va iniciar l´any passat, el projecte The One Project consistent en proposar a un creador escènic que dirigeixi un curtmetratge cinematogràfic.

Aquest projecte impulsat per Temporada Alta, l´Arts Santa Mònica i Nanouk Films es va estrenar l´any passat amb Baro d´Evel i continua aquest any amb una peça dirigida per Fabrice Murgia, recentment nomenat director del Teatre Nacional de Brussel.les. El rodatge d´aquest curtmentratge és a punt d´iniciar-se.

Els Premis Laus, que van néixer el 1964, són considerats els de més prestigi a nivell nacional del Disseny Gràfic. Estan organitzats per l´Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d´Art del FAD (ADG-FAD), una associació privada sense ànim de lucre d´àmbit estatal que té com a objectiu promoure el disseny gràfic i la comunicació visual en la vida cultural i econòmica del país.

Prem per veure més contingut per a tu