Segueix-nos a les xarxes socials:

Noa inaugura una nova edició de Sons del Món

El concert de la cantant israeliana havia exhaurit les entrades

Noa inaugura una nova edició de Sons del Móngerard blanché

La cantant israeliana Noa va ser l'encarregada d'inaugurar dissabte a Castelló d'Empúries una nova edició del festival Sons del Món amb totes les entrades exhaurides. Acompanyada del seu amic arranjador i compositor Gil Dor, van oferir un concert en format acústic que va arrencar amb la cançó Shalom, una peça per agrair el moment i a tots els assistents al concert la seva presència.

Noa, senzilla i carismàtica, va omplir amb la seva veu un escenari majestuós amb la imponent basílica de Santa Clara de fons. Les seves interpretacions apassionades i vitals van encisar el públic que aplaudia desenfrenat en grans temes com La vida es bella, cançó que va servir per cloure una nit màgica. A més, la cantant es va preparar un guió en català per poder explicar als assistents la història i els perquès de cada tema. I va aprofitar també per dedicar una peça tradicional israeliana a totes les dones que lluiten per la llibertat.

A banda dels seus temes més coneguts, l'artista va presentar el seu darrer treball, Love Medicine, un àlbum que està inspirat en les qualitat curatives de la música i en què han col·laborat artistes tan destacats com ara Gilberto Gil, Pat Metheny i Joaquín Sabina.

La vetllada va estar precedida per un maridatge a càrrec del sommelier Toni Gata en què els assistents van poder tastar el vi Perafita Rosat del Celler Martín Faixó de Cadaqués.

El festival continuarà aquest divendres, 8 de juliol, amb el concert de Macaco a Roses i comptarà també amb altres artistes com Rosario, Sabor de Gràcia, Sopa de Cabra, Manel, Sara Pi o Marc Parrot, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu