Segueix-nos a les xarxes socials:

La mezzo gironina Gemma Coma-Alabert oferirà un recital amb Maribel Ortega

Un espectacle gratuït amb les «Canciones negras» de Montsalvatge intenta acostar el públic al gènere en les Jornades Europees de l'Òpera

La mezzo gironina Gemma Coma-Alabert oferirà un recital amb Maribel Ortega

La mezzosoprano gironina Gemma Coma-Alabert oferirà diumenge al Teatre Municipal de Girona un recital líric acompanyada per la soprano Maribel Ortega i per la pianista Marta Pujol.

Aquest espectacle, d'entrada gratuïta, que té com a objectiu apropar tots els públics al gènere en el marc de les Jornades Europees de l'Òpera, està organitzat pel Festival Castell de Peralada i l'Ajuntament de Girona.

Gemma Coma-Alabert, debutarà també aquest estiu al Festival Castell de Peralada, on interpretarà el rol de Suzuki a la nova producció operística del Festival, Madama Butterfly, de G. Puccini. La cantant és l'artista resident de la vigent edició del festival alt-empordanès.

El recital d'aquest diumenge, dia 21 de maig, (19 h) oferirà el següent programa: Cinco canciones negras (Xavier Montsalvatge), cantades per Gemma Coma. Són les cançons Cuba dentro de un piano, Punto de Habanera, Chévere, Canción de cuna para dormir a un negrito i Canto negro.

La gironina també cantarà, individualment o acompanyada per Maribel Ortega, parts de Carmen, de Georges Bizet, i de Madama Butterfly, de PucciniGiaccomo Puccini.

Nascuda en una família de musics a Girona el 1976, Gemma Coma es va formar al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i va continuar la formació a diverses ciutats europees.

La temporada 2004-2005 va fer la primera aparició al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i al Teatre de Bilbao. L'estiu de 2005 va debutar als Estats Units.

Les entrades gratuïtes es poden adquirir a través del web www.girona.cat/teatremunicipal, a les taquilles del Teatre Municipal i de l'Auditori de Girona i una hora abans de l'inici del recital.

Prem per veure més contingut per a tu