Més de 6.000 persones van assistir divendres als concerts programats a l'Estartit pel Festival ÍTACA per celebrar la Revetlla de Sant Joan. Les actuacions gratuïtes d'Hora de Joglar, Lágrimas de Sangre i Ítaca Band van atreure un gran nombre de públic que va omplir de gom a gom la placa de la Llevantina de la localitat empordanesa.

La gran assistència d'espectadors va provocar que, en diversos moments de la nit, es van haver de tancar de tancar els accessos al recinte en arribar al límit de la seva capacitat. El nombre d'assistents d'enguany ha doblat els 3.000 espectadors de la nit de la Revetlla de Sant Joan de l'any passat. El concert de divendres ha estat el més multitudinari de tots els programats pel Festival ÍTACA en les seves cinc edicions.

Avui (dissabte) hi ha previstos els concerts de Zoo, Def Con Dos, Sara Hebe i Roba Estesa. Aquestes actuacions tanquen el cap de setmana de Sant Joan a l'Estartit organitzat pel Festival íTACA I l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l'Estartit.

Places de càmping esgotades

El gran nombre d'assistents també ha provocat que s'esgotessin les més de 1.000 places de càmping ofertades als espectadors per poder-se allotjar durant el cap de setmana a l'Estartit.