L'actor Daniel Craig ha confirmat avui al programa televisiu 'The Late Show' que tornarà a interpretar a l'agent James Bond en la que serà la cinta número 25 d'aquesta reeixida saga d'espionatge. "Vols tornar a ser James Bond?", li va preguntar l'amfitrió Stephen Colbert a l'entrevista, a la qual Craig va respondre "sí".

L'intèrpret va confirmar d'aquesta manera la informació del diari New York Times, que al juliol va revelar en exclusiva que Craig continuaria sent la cara de l'Agent 007.No obstant això, Craig ha assegurat avui que la propera cinta, que serà la cinquena pel·lícula en la que encarni a James Bond, serà la seva última participació en la saga després de protagonitzar 'Casino Royale' (2006), 'Quantum of Solace' (2008), 'Skyfall' (2012) i 'Spectre' (2015).

L'última pel·lícula va recaptar 880 milions de dòlars en taquilla a tot el món, segons Box Office Mojo.

Els rumors sobre el futur de Craig en aquesta sèrie de pel·lícules van ser freqüents en els últims temps i van obrir la porta a travesses per a un possible successor, en què sonaven com a candidats els actors Tom Hiddleston, Idris Elba i Damian Lewis. EON Productions i Metro-Goldwyn-Mayer, propietaris dels drets cinematogràfics de les històries de l'agent 007, van revelar al juliol en un comunicat de premsa que la nova pel·lícula Bond s'estrenarà als EUA el 8 de novembre del 2019. Les empreses van dir en aquesta nota que s'anunciarien detalls addicionals sobre distribució, distribució i director de la cinta "en una data posterior".

El guió del nou llargmetratge, encara sense títol, correrà per compte de Neal Purvis i Robert Wade, que han escrit totes les pel·lícules de James Bond des de 'The World Is Not Enough' (1999).