29 de agost de 2017
29.08.2017

El festival Ésdansa torna a superar els 10.000 espectadors

El director del festival de les Preses, Jordi Fosas, destaca l'èxit del «diàleg amb el paisatge»

29.08.2017 | 08:39

L'Ésdansa de les Preses va tancar diumenge una de les seves millors edicions, després de superar de nou els 10.000 espectadors i penjar el cartell d'entrades exhaurides en tres dels espectacles.

El diàleg amb el paisatge i les propostes en nous espais ha sigut un dels punts forts d'aquesta 35a edició.

«Poder omplir en tres espectacles tan diferents com La Jota. El valor de la tradición, de Miguel Ángel Berna; Danses del Món, amb les principals companyies internacionals; i Cants i Danses del Llibre Vermell de Montserrat, a l'ermita de Sant Martí del Corb, evidencia la capacitat del Festival a l'hora d'innovar i buscar sempre propostes engrescadores sense por al risc de sorprendre, fugint de l'estancament», ha assenyalat el director de l'Ésdansa, Jordi Fosas, que també destaca l'èxit que han tingut tots els espectacles que han format part del «diàleg amb el paisatge».

El Laboratori ha estat una altra de les grans apostes de l'Ésdansa d'aquest any. Aquest nou espai d'experimentació a partir de la dansa d'arrel tradicional, ha demostrat la necessitat d'abordar aquesta disciplina amb noves eines, obrint el camp a la reflexió i aportant vies d'argumentació cap a noves línies de treball.

Per a aquells que van preferir ballar acompanyats pels ballarins de les diferents companyies que assisteixen al festival, les Nit Ésdansa han estat la millor de les opcions. Aquest any l'afluència de públic a aquesta activitat participativa ha arribat a superar les 3.000, aconseguint una mitjana de més de 1.000 per dia. En aquesta edició l'Ésdansa'T s'ha convertit en el primer Campus de dansa tradicional per a totes les edats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona