L'Auditori de Girona té el conveni amb Ibercamera que permetrà portar a Girona una de les grans orquestres del món, la Philharmonia de Londres, l'11 de març, i les actuacions a la Sala Montsalvatge de l'Orquestra Nacional d'Hongria o la Filharmònica de Copenhaguen.

Una altra de les dates assenyalades en el calendari és l'estrena del Rèquiem, que serà interpretat per dos talents catalans joves com són Marta Mathéu i Josep Ramon Olivé.

També es podran veure a Girona projectes exclusius com el Trio Wanderer o Valentina Lisitsa, que actuarà amb la GIOrquestra, i formacions locals com la pròpia GIO, l'Orquestra de Girona o la Cobla Ciutat de Girona.

Els espectacles familiars guanyen espai a l'Auditori, que aquesta temporada oferirà el concert per a nadons Hits; l'espectacle Imaginem Shostakovich, de la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música Isaac Albéniz, i la presentació del nou treball de la formació Rolf & Flor.

L'Auditori serà d'altra banda l'escenari de la presentació de grans propostes de música moderna, com ara el nou disc de Manolo García -que farà una segona actuació a Girona el 7 d'abril), l'actuació d'una de les dives del soul i la Motown, Martha Reeves; el concert de The Real Group, una de les formacions capdavanteres en música coral, o Rozalén, un dels principals noms de l'escena estatal dels últims anys.

A més a més, l'Auditori apostarà per donar un espai de sortida al talent local i, en aquest sentit, es podrà veure en directe Xavier Calvet, David Mauricio i Bigblack Rhino.

Creació musical a La Marfà

L'Espai Marfà, per la seva part, es configura cada vegada més com un centre de suport a la creació musical, amb un ampli programa d'activitats de formació i divulgació.

Destaquen tallers de veu, harmònica, gralla, cant i percussió afrocubana o un curs de tècniques narratives per a lletristes. Pel que fa a la divulgació musical, cal ressaltar les Sessions LP, un cicle d'audicions comentades d'àlbums clàssics del rock, dedicat a discos de Stevie Wonder, Bob Marley i Portishead.

El Buc Obert, el 360FEST, el TBP Girona Live 2 o el Viu21Música són altres de les activitats musicals de l'espai.