15 de desembre de 2017
15.12.2017

Eva Vázquez guanya el premi Bonmatí per un article sobre els dissenys tèxtils de Masó

La periodista, que ja s'havia endut l'any 1996 el guardó que convoca el Rotary Club de Girona, repeteix ara pel treball «Masó al cosidor»

15.12.2017 | 07:10
Eva Vázquez rep el premi de mans de M. Àngels Planas.

La periodista Eva Vázquez va guanyar ahir el premi Manuel Bonmatí de periodisme per l'article Masó al cosidor, publicat el passat 16 d'abril a El Punt Avui, un treball que explora la complicitat de l'arquitecte gironí amb el món femení a través dels seus dissenys tèxtils.

El Rotary Club de Girona convoca i dota amb 1.800 euros aquest premi de periodisme, que Eva Vázquez ja havia guanyat l'any 1996, fet que li va brindar l'ocasió per reivindicar la feina de «picar pedra» del periodista, que ha d'omplir cada dia unes pàgines que desapareixen com fulls del calendari.

En l'acte de lliurament, davant el públic que omplia un saló de l'hotel Carlemany de Girona, Eva Vázquez va dir que han passat vint-i-un anys i continua treballant a la redacció exactament igual com quan va guanyar per primer cop.

Vázquez va escriure sobre Rafael Masó a partir de l'exposició De l'Amor és lo jardí, que fins la passada primavera es podia visitar a la Casa Masó de Girona, on per primera vegada es tractava de forma aprofundida sobre els dissenys tèxtils d'un arquitecte que controlava i supervisava fins l'últim detall, també la decoració i mobles dels edificis que projectava. L'actor i director teatral Martí Peraferrer, que figura també en la nòmina dels guanyadors del Bonmatí, va presentar l'acte.Ladillo

Ac si, ut cogit

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema