22 de desembre de 2017
22.12.2017

Pilar Abel presenta un recurs d'apel·lació contra la sentència

Diu que no s'ha acreditat la cadena de custòdia · La figuerenca que deia ser filla de Dalí sol·licita subsidiàriament que no se la condemni a pagar les costes i menys "amb expressa declaració de temeritat"

22.12.2017 | 13:12
Pilar Abel presenta un recurs d'apel·lació contra la sentència

La figuerenca que va imposar una demanda de paternitat de Salvador Dalí, Pilar Abel, ha presentat un recurs d'apel·lació contra la sentència per demanar la seva nul·litat argumentant que no es va acreditar la cadena de custòdia de les proves d'ADN. Així, en l'escrit esgrimeix que queden "sembrats nous dubtes" sobre les mostres que van arribar a l'Institut Toxicològic de Madrid i Barcelona. En cas que el recurs no prosperi, Abel sol·licita subsidiàriament que no se la condemni a pagar les costes i menys, afegeix l'escrit, "amb expressa declaració de temeritat". El Jutjat de Primera Instància Número 11 de Madrid va desestimar a l'octubre la demanda de paternitat que va presentar i la va condemnar expressament a pagar les costes per la "temeritat" d'haver anat a judici un cop les proves d'ADN van "excloure" de manera clara i diàfana que el geni del surrealisme fos el seu pare.

La sentència també criticava que, tant abans com durant la vista, Pila Abel hagués posat en dubte la cadena de custòdia de les proves, dubtant de "la professionalitat" dels forenses que van fer l'exhumació i dels experts que van contrastar els ADN, però sense aportar cap prova concreta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema