19 de març de 2018
19.03.2018

El Black Music Festival tanca la seva 17a edició amb un total de 12.000 assistents

El festival va tenir diversos plens absoluts, com en les actuacions de Martha Reeves & The Vandellas i La Raíz

20.03.2018 | 07:17

El Black Music Festival tanca l´edició del 2018 amb un total de 12.000 assistents que han pogut gaudir dels 28 concerts i activitats que s´han portat a terme en els en els últims 18 dies.

Pau Marquès, director del Black Music Festival destaca que l´increment de públic es deu, en gran part, a la descentralització dels espais del festival, ja que "estem especialment contents d´haver augmentat, no només la programació a diferents zones de la ciutat, sinó arreu del país."

Un cartell variat


Black Music Festival segueix amb el seu objectiu de voler apropar la música afroamericana a nous públics. Això ho han aconseguit gràcies a un cartell molt variat i s´ha vist reflectit en forma de plens absoluts als concerts de Martha Reeves& The Vandellas, La Raíz, Black Music per Menuts, Big Black Rhino, Ibeyi o Black Music Pícnic, així com els descobriments de nous talents com Bitty McLean, The Soul Jacket o Eric Gales.

El propi Marquès destaca la varietat del cartell, perquè "hem aconseguit incrementar l´almagama de públic a qui hem acostat el Black Music Festival, des del jove amb La Raíz, al sènior amb Martha Reeves &The Vandellas, passant pel familiar amb el Black Music Pícnic, l´infantil amb el Black Music per Menuts o el més urbà amb Black Music Frontissa.

També s´ha volgut destacar el paper del projectes pedagògic Black Music Big Band, que ha aconseguit fer-se un nom en el panorama musical del país.

Per últim, Black Music Festival ha anunciat que la propera edició serà de l´1 al 17 de març de 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona