"V" és una nova cançó de Pupil·les inspirada en l´obra Els monòlegs de la vagina d´Eve Ensler. Tal com expliquen Natàlia Pons i Mireia Matoses, les dues líders del grup, "les vagines -òrgan sexual d´algunes dones- han estat sempre exposades als estereotips i maltractaments dels homes. Amb aquesta cançó, plena de vivències personals, volem normalitzar la masturbació; un assumpte que actualment encara esdevé tabú. També volem reivindicar la necessitat de la normalització quan parlem de les nostres vagines".

Pupil·les, que musicalment estan a mig camí entre el sound system, el hip hop i el dancehall, actuaran a la festa major de la plaça Catalunya del Festival Strenes aquest divendres a les 20h, acompanyades de Valtonyc, Fundación Tony Manero i Roba Estesa.

Pel que fa a la direcció del clip, han comptat amb la producció, direcció i il·lustracions de Gemma Moltó. "Per plasmar visualment aquesta cançó necessitàvem una comunicadora d´històries gràfiques del nivell de Gemma". A més, han participat a la direcció Hector Sebastià, Jorge Esparza com a director de fotografia i Emma Sánchez a la il·luminació.