Albert Pla trenca silenci discogràfic després de sis anys i mostra el primer avançament del seu nou disc, 'Miedo', a través del tema 'Entierro'. Pla s'ha aliat amb Raül Refree per construir aquest nou treball, que indaga a l'entorn del sentiment de la por. El primer tast que el duo ha fet públic aquest dimarts narra la història d'un nen que és enterrat viu, i que lamenta que ningú el sent perquè els vius ploren molt fort.

La cançó, que compta amb la col·laboració de la cantaora Rocío Márquez, reflexiona sobre la por que provoquen els defectes i errors propis. 'Miedo' sortirà a la venda el 19 d'octubre, i Pla l'ha enregistrat i interpretat conjuntament a Refree. El disc alimenta l'obra de teatre del mateix títol que el duo ja ha dut al Grec i que ara es pot veure a la Sala Barts del 18 al 21 d'octubre.

Aquesta serà la segona col·laboració de Pla i Refree després de la que van fer a l'espectacle 'Guerra' al costat de Fermin Muguruza. L'obra de teatre i el disc 'Miedo' s'han construït a partir de melodies que Refree compartia amb Pla, sobre les quals aquest escrivia les lletres que li inspiraven.