16 de novembre de 2018
16.11.2018
Diari de Girona

"La Bella Dolores" torna als escenaris a Lloret de Mar dinou anys després

Un centenar de veïns de Lloret de Mar participen en la producció de la sarsuela, que s'escenifica dissabte i diumenge al Teatre de la Costa Brava Sud

16.11.2018 | 17:44
Una escena de l'obra.

La sarsuela "La Bella Dolores", una obra amb llibret de Joan Baptista Bernat i Esteva Fàbregas amb música de Melcior Montero, torna aquest cap de setmana als escenaris, dinou anys després de l'última vegada que ho va fer, i serà a Lloret de Mar, la marina mercant de la qual és protagonista de la peça.

Un centenar de veïns entre intèrprets, cor i equip artístic participen en la producció, que es va estrenar per primera vegada el 1944 i que es podrà veure de nou el aquest dissabte i aquest diumenge.

"La Bella Dolores" forma part de la programació de la nova temporada del Teatre de la Costa Brava Sud, que presenta 45 propostes escèniques des del 6 d'octubre fins al pròxim gener.

Impulsada per l'Ajuntament de Lloret, la direcció artística va a càrrec de l'actor gironí i director del FITAG, Martí Peraferrer,  mentre que la direcció musical recau en Joan Casas, director del cor ArsNovaLloret. Casas compta amb el suport i assessorament musical de Josep Bernat Montero, net del mestre Montero.
 
Aquest dijous es va fer l'estrena i s'han programat tres funcions més: el dissabte 17 de novembre (19.00 h) i el diumenge 18 de novembre (dues funcions, a les 16.00 i a les 19.00 h). Les entrades per a totes les funcions estan exhaurides.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona