02 de febrer de 2019
02.02.2019
Diari de Girona

L'artista Carlets exhibeix el seu treball amb la ceràmica al Terracotta Museu de la Bisbal

?El centre exposa d'altra banda una selecció de diferents terrissaires de la península Ibèrica d'entre els segles XVII i XIX de la col·lecció Sergio Sabini

02.02.2019 | 00:35
Carlets.

El Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà va inaugurar ahir una exposició de l'artista Carlets a l'espai La Peixera, on es podrà visitar fins al 7 d'abril. En la mostra es podrà veure una selecció de peces realitzades entre el 2014 i el 2017.

Carles Torrent Fajardo (Puigcerdà, 1953), conegut com Carlets, és un artista que treballa amb la ceràmica des que al 1977 va començar la seva formació a l'Escola Municipal de Ceràmica de Puigcerdà. El 1986 es va traslladar a Palafrugell, on comença a treballar molt influenciat per tècniques orientals adquirides al Japó.

D'altra banda, el Terracotta també té una mostra dedicada a la col·lecció privada de Sergio Sabini, que consta de més de 7.500 peces. L'exposició es titula De terrissa i terrisseries. Un tast a la col·lecció de Sergio Sabini Celio i es pot visitar a l'Espai El Forn.

Tot i que la seva activitat professional s'ha desenvolupat en el món empresarial i judicial (com a auditor de comptes), l'afany de Sergio Sabini per la terrissa popular l'han portat a adquirir una extensa col·lecció.

L'exposició mostra una selecció de peces de diferents terrissaires de la península ibèrica, d'entre els segles XVII i XIX. Peces, segons el museu, «d'una gran qualitat i ricament ornamentades on en podríem destacar una plata fonda de la Bisbal d'Empordà del S. XVIII i una gerra de vi de Castrojeriz (Burgos) del s. XIX», informen els organitzadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona