09 de febrer de 2019
09.02.2019
Diari de Girona

El Safareig de Salt estrena el Shakespeare "Les alegres casades de Windsor"

La companyia saltenca inaugura un Cicle de Teatre Amateur de quatre caps de setmana

09.02.2019 | 16:44
El Safareig de Salt estrena el Shakespeare "Les alegres casades de Windsor"

La històrica companyia de teatre amateur el Safareig de Salt ha estrenat espectacle, aquest cap de setmana, al Teatre de Salt. "Les alegres casades de Windsor" es posa en escena aquest dissabte i aquest diumenge a les 21 i 18 hores, respectivament.

La coneguda comèdia de Shakespeare narra la història de Falstaff, un vell soldat arruïnat que intenta sortir de la misèria fent-se amant de dues dones de Windson. Escriu cartes d'amor idèntiques a totes dues senyores, i demana als seus respectius criats, Pistol i Nym, que les lliurin. Ells s'hi neguen, de manera que Falstaff els estomaca. Com a venjança, els criats informen els marits de les intencions de Falstaff.

Amb l'adaptació d'aquesta comèdia d'embolics, El Safareig ens proposa un divertimento per reflexionar sobre les relacions entre dones i homes. L'espectacle està dirigit per Eva Rigau i compta amb la interpretació de 15 actors i actrius locals sobre l'escenari.

Cicle de Teatre Amateur

Amb aquesta estrena s'inaugura el Cicle de Teatre Amateur que acull enguany el Teatre de Salt amb quatre propostes de la Campanya que la Fundació Casa de Cultura de Girona i la Federació Teatral Amateur Gironina impulsen des de l'any 2015.

Aquest el petit cicle del teatre amateur de Salt s'inicia amb l'estrena de El Safareig i conclou l'11 de maig amb "Oceans" de la companyia El Mirall de Blanes. Una peça escrita i dirigida per Ferran Joanmiquel que segons la companyia "vol ser una celebració salvatge en què l'aparença i la realitat conformen la paradoxa de l'època a la qual vivim: l'era dels likes"

El cap de setmana del 16 de març és el torn d'"Europa" de Cràdula Teatre i el Cor Preludi, un cant a la Pau sobre el drama dels refugiats dirigit per Mon Bover.

Finalment el 13 d'abril serà el torn de Trastorns del grup de teatre cassanenc. Una comèdia dirigida per Marc Ciurana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
 

L'últim El més llegit