10 de febrer de 2019
10.02.2019
Diari de Girona

El Teatre de Blanes aixeca el teló de temporada amb «Yo sobreviví a la EGB»

La cartellera de l'equipament oferirà un total de 10 actuacions, de les quals 7 són dramatúrgia, 2 de música i 1 de dansa

10.02.2019 | 00:52
El Teatre de Blanes aixeca el teló de temporada amb «Yo sobreviví a la EGB»

Avui diumenge, 10 de febrer, el Teatre de Blanes aixeca el teló de la nova temporada, i ho fa amb el cartell d'entrades exhaurides penjat des de fa dies. La programació professional s'estrena amb l'espectacle Yo sobreviví a la EGB, protagonitzat per Jordi Merca.

Es tracta d'un show que rememora la dècades dels anys 80 i, en especial, les situacions més surrealistes que es podien arribar a viure al col·legi.

El primer semestre d'aquest 2019, la cartellera al Teatre de Blanes inclou 10 actuacions professionals, de les quals 7 són dramatúrgies, 2 altres són musicals i 1 de dansa.

L'arrencada de la nova temporada al Teatre de Blanes, que forma part del projecte Teatre de la Costa Brava Sud conjuntament amb l'escenari de Lloret, ha coincidit amb una campanya promocional relacionada amb aquest àmbit. Presentada sota una suggestiva ordre: «Emociona't», l'eslògan de la campanya es pot veure imprès en diverses banderoles que s'han penjat arreu del municipi, així com davant del mateix equipament.

L'objectiu d'»Emociona't» és d'una banda donar visibilitat al Teatre de Blanes i, de l'altra, fomentar el consum cultural com una activitat més lúdica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
 

L'últim El més llegit