El festival de música Clownia de Sant Joan de les Abadesses ha anunciat les actuacions de dels barcelonins Green Valley, la música urbana i combativa de les madrilenyes Tremenda Jauría i els valencians Mafalda, a més de la festa de carrer de les Balkan Paradise Orchestra i la cançó de la cantautora de Vilassar de Mar Judit Neddermann.

Són els primers noms que avança el Festival Clownia. La sisena edició del festival que organitza Txarango, i que cita especialment músics compromesos, tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses el cap de setmana del 27, 28, 29 i 30 de juny.

Les entrades ja estan a la venda a www.clowniafestival.cat i, tenint en compte les que ha s'han venut i l'experiència d'anys anteriors, es preveu que es tornaran a exhaurir aviat, com ha passat en les cinc edicions del festival, ha informat l'organització.

Com és habitual al Clownia, reunirà la millor actualitat musical dels Països Catalans i unes propostes internacionals de luxe.

El circ i les activitats relacionades amb la consciència a l'Espai Consciència «seguiran marcant la identitat del Clownia amb activitats per a totes les edats», diu un comunicat del festival.

El cartell complet i les activitats paral·leles es donaran a conèixer en roda de premsa convocada per Txarango el dia 6 de març.