Pràcticament dues hores de concert van aconseguir incendiar La Mirona aquest divendres amb l'arribada de La Casa Azul, el primer grup convidat del Black Music Festival. Amb la sala plena a vessar, Guille Milkyway i els seus van revolucionar per complet l'ambient amb un repertori de temes d'allò més variat, agafant els seus clàssics més coneguts i combinant-los amb els darrers senzills del nou disc La Gran Esfera, que es publicarà íntegrament a finals d'aquest mes de març.

Un espectacle resolutiu (sense tirar la casa per la finestra), amb una especial cura de l'estètica i amb la mirada posada cap a noves sonoritats que, va quedar provat, ha quallat bé entre el públic. Les lletres de cançons com Era el momento, Nunca nadie pudo volar, Podría ser peor o - fins i tot! - Ataraxia, ja han quedat ben apreses i van permetre al grup obrir i tancar el recital amb comoditat davant un públic de diferents edats.

Van quedar saciades les necessitats dels fans que esperaven sentir aquelles cançons de fa més d'una dècada: No más Myolastan i El Momento más feliz, o de fa pràcticament dues dècades, com Me gustas i Cerca de Shibuya. El líder de la banda -cantant, guitarra, bateria i tècnic a la vegada- va regalar també dos acústics i es va acabar d'arrodonir la vesprada amb el hit La Revolución Sexual.

Ser visionari té premi, i en el cas de La Casa Azul la seva fórmula d'èxit sembla no tenir fi. La recerca constant de noves «revolucions» juntament amb la seva extensa cultura musical es tradueix en sales plenes.