10 de abril de 2019
10.04.2019
Diari de Girona

La Companyia Studio Arts d'Hostalric rep la medalla de plata en dansa urbana

El Concurso de Danza Vaslav Nijinsky 2019, celebrat a Osca, ha premiat els artistes selvatans en diferents categories

09.04.2019 | 23:55
Una imatge dels ballarins.

La Companyia Studio d'Arts d'Hostalric ha estat reconeguda amb la medalla de plata en Dansa Urbana al prestigiós Concurso de Danza Vaslav Nijinsky 2019, celebrat el cap de setmana del 5 al 7 d'abril a Osca.

La medalla de plata aconseguida a Osca amb una coreografia de hip-hop de Mailén Giovagnoli, i sota la direcció de Eva Jiménez, ha estat rebuda amb emoció per aquests joves ballarins d'Hostalric, que també van aconseguir altes puntuacions amb les coreografies Como los Olivos en Dansa Contemporània, This is me en Jazz i l'actuació individual de Núria Molina amb la coreografia Un, deux, trois en Dansa Contemporània.

Tot i ser una companyia de dansa molt jove, i amb poc més de set mesos de rodatge des de la seva formació, la feina de La Companyia Studio d'Arts ja ha estat reconeguda també en el Concurso Anaprode, organitzat per la Asociación nacional para el apoyo y la promoción de la danza en España, on ara fa un mes es van classificar per ballar a la final estatal que es celebrarà els dies 3 i 4 de maig a Tarragona. Els joves ballarins d'Hostalric es van classificar per a la final d'Anaprode amb coreografies grupals de Jazz i Fusió, però també amb coreografies individuals de Jazz.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona