12 de juny de 2019
12.06.2019
Diari de Girona

Cirque la Compagnie farà l'obra inaugural de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

Tret de sortida de la 24a edició amb l'espectacle «L'Avis Bidon» el 19 de juliol al Terracotta

12.06.2019 | 00:26
Una escena de l'espectacle.

La XXIV Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà ha avançat un dels seus plats forts: l'espectacle inaugural a càrrec de Cirque la Compagnie. La companyia presentarà L'Avis Bidon, una proposta de circ que, segons els organitzadors, és «tècnicament impecable, farcida d'humor i adrenalina, amb música en directe i alguna sorpresa més».

La Fira del Circ tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol. Si bé la totalitat de la programació es farà pública el proper dijous dia 20 de juny, ahir es va donar a conèixer el tret de sortida a càrrec de Cirque la Compagnie, que tindrà lloc als exteriors del Terracotta Museu.

L'organització de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal vol apostar per aprofitar les possibilitats de l'equipament. Les darreres obres del Terracotta Museu comporten la reorganització i rehabilitació dels exteriors del museu.

Un comunicat municipal difós ahir afirma que els treballs «no només milloren l'aspecte exterior del museu (el pati i l'espai d'aparcament), sinó que també hauran servit per equipar-lo amb les infraestructures necessàries per poder-hi realitzar activitats a l'aire lliure».

Cirque la Compagnie és una companyia franco-suïssa creada el 2014 que està formada a l'Ecole de Cirque de Montréal. El col·lectiu destaca per una identitat característica en les acrobàcies impossibles i un contagiós i personal sentit de l'humor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona