MiIlers de persones van participar la nit de dissabte i fins la matinada de diumenge a la vuitena edició del Tramunfest de Sant Jordi Desvalls, una festa de música techno que aquest any ha tingut en el cartell noms com Fant4stik, Mandragora, Billx o Ben Sims, artistes disposats a posar a prova uns altaveus amb 140.000 watts de potència que, segons comentaris recollits en xarxes socials, s'han deixat sentir des de Sant Joan de Mollet o Celrà, poblacions situades a uns quants quilòmetres de distància. El so s'ha clavat tota la nit "als timpans", segons un usuari de Twitter de Flaçà.

Centenars de vehicles particulars, autobusos i fins i tot trens carregats de seguidors d'aquesta nova religió que de vegades sembla ser la música electrònica van inundar la nit de dissabte Sant Jordi Desvalls per participar un any més a una trobada organitzada per Midnight Group sobre la qual existeix una mínima informació a Internet, la justa per saber on comprar l'entrada i els noms dels artistes.

El Tramunfest ha anunciat en aquesta ocasió obertura de portes de les 22 hores del dissabte a les 10 hores del diumenge, quatre escenaris "amb ombra", entrades a taquilla a 35 euros, servei de foodtruck i aparcament gratuït. Un aparcament que s'omple amb centenars de vehicles. Està prohibida l'entrada a menors de 16 anys.