El Montessori Palau Girona i la Fundació UdG: Innovació i Formació han signat un conveni de col·laboració per a la realització de la primera edició del Curs de Postgrau Oficial AMI d'Assistent Montessori (6-12 anys). Es tracta d'un curs presencial de 60 hores més un mínim de 9 hores d'observació i s'orienta a la capacitació per a assistents de mestres en una aula taller Montessori de 6 a 12 anys.

El programa del curs també està especialment dissenyat perquè els professionals i pares puguin aprofundir en els principis pedagògics de Maria Montessori i en les característiques de la seva proposta per a nens i nenes d'Educació Primària.

Està previst que el curs comenci el mes de novembre de 2019 i tingui una durada de cinc caps de setmana. El lloc de realització serà les aules del Montessori Palau Girona.

Aquesta formació s'afegeix a la llista de cursos, seminaris i tallers que ofereix la institució dirigits a mestres, assistents, tutors, pedagogs, pares, directors de centres escolars i tots aquells que vulguin enriquir el desenvolupament i l'experiència d'aprenentatge del nen. Tota l'oferta es detalla a la web www.cursosmontessori.com