La Galeria Cadaqués - Huc Malla ha reobert les portes de la Galeria Cadaqués 2 (Girona) i ha convidat Gorka Chillida i la comissària Irene Altaió, qui proposa un diàleg entre l'obra del donostiarra amb la d'artistes de referència de l'art concret com també Max Bill, Richard Paul Lohse i Max Hubert.

Segons ha informat la galeria en un comunicat, l'exposició de Gorka Chillida (Donosti, 1981), titulada 'Hacer crecer' i que es podrà veure del 20 de juliol fins al 31 d'agost, acull un conjunt de divuit escultures en acer de diversos formats i més d'una quarentena de dibuixos recents.

Fill i net d'una saga d'artistes bascos de renom internacional, Gorka Chillida ha començat a mostrar la seva obra recentment a Madrid, Donostia, Barcelona i ara a Cadaqués.

És l'autor del dibuix del cartell de l'actual edició del Festival de Música de Cadaqués, on perfila el perímetre de la badia de Cadaqués amb les formes geomètriques tan característiques del seu dibuix.

L'obra explora el potencial volumètric de l'espai, i les escultures s'originen a partir de petits tubs d'acer, els extrems dels quals s'expandeixen i generen capes, cavitats i obertures que graviten sobre el seu propi cos.