La Festa del Cinema tornarà dilluns, dimarts i dimecres vinent amb entrades rebaixades a 2,90 euros a la majoria de sales de les comarques gironines. La Festa del Cinema, que arriba a la dissetena edició, és una iniciativa organitzada conjuntament per la Federació de Distribuidors Cinematogràfics, la Federació de Cinemes d'Espanya i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals per fomentar l'assistència dels espectadors a les sales de cinema.

En la darrera edició, celebrada el passat mes de juny, 1.825 milions d'espectadors van passar pels cinemes de tot l'Estat adherits a la Festa del Cinema i les pel·lícules Aladdin, Rocketman i John Wick 3 - Parabellum van ser les més vistes en aquella ocasió.

Per aquesta edició, com és habitual, el públic pot demanar la seva acreditació gratuïta per aconseguir el descompte a fiestadelcine.com.

Les persones més grans de 60 anys i els menors de 14 no cal que s'acreditin per assistir-hi.

La major part de les sales de cinema de les comarques gironines se sumen de nou a la cita. És el cas dels cinemes Albèniz i Ocine de Girona i les sales de Salt, Blanes, Palamós, Olot, Figueres i Roses.

Durant els tres dies que durarà la inciativa, els espectadors podran veure pel·lícules com Abominable, Dia de pluja a Nova York, El viatge de Marta o El asesino de los caprichos. També El silencio de la ciudad blanca, Joker, La familia Addams, Maléfica 2: Maestra del mal o Mientras dure la guerra, per exemple.