25 de febrer de 2020
25.02.2020

Jocs de tele

25.02.2020 | 00:09

Sis capítols, tres personatges, trames d'aquelles d'embolica que fa fort, girs de guió i audiodescripció per a persones cegues. Dolors ho té tot per ser una sèrie de televisió, excepte que no es passa a la pantalla, sinó al teatre. La idea de l'actriu Meritxell Yanes, estrenada al Lliure i que ha arribat a Girona i en les properes setmanes ho farà, entre d'altres, a Banyoles i Olot, és bona i juga bé amb els codis comuns que tenim els teleespectadors, fins i tot hi ha el resum previ al capítol, per repassar les entregues anteriors.

Com passa en moltes sèries, s'embala i s'embala, i del que hi havia a l'arrencada –la invenció d'unes calces revolucionàries– al que es veu al capítol final hi ha un món. Tota de cop, com una marató, embafa un xic –cinc hores de butaca són moltes hores de butaca–, però la platea xala gràcies al tour de force dels tres intèrprets, als diàlegs ràpids i el joc continu entre el teatre i la sit com, perquè aquí els tòpics remen a favor.

El públic d'Olot i Banyoles la pot veure en dues tandes, una bona oportunitat per gaudir d'un enginyós format teatral que, segur, trobarà imitadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
 

L'últim El més llegit