30 de abril de 2020
30.04.2020
Diari de Girona

Més de 14.400 persones han participat del concurs en línia #MuseumQuiz

Una cinquantena de centres catalans, entre els quals el de la Mediterrània i el de la Terrissa, han format part del projecte

29.04.2020 | 23:11
Més de 14.400 persones han participat del concurs en línia #MuseumQuiz

Un total de 14.447 persones han participat en els concursos en línia #MuseumQuizACasa, impulsats pel Museu Marítim i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, entre el 28 de març i el 25 d'abril i als que s'han sumat més d'una cinquantena de centres de tot Catalunya. Els museus implicats treballen ara perquè aquests concursos, que van sorgir com una «iniciativa cultural d'entreteniment per acompanyar a la ciutadania durant el confinament», tornin a estar disponibles –ja que fins ara cada sessió caducava–, amb la vista posada al 18 de maig, Dia Internacional dels Museus.

Els #MuseumQuizACasa oferien de dilluns a divendres una edició familiar del concurs, en què han participat un total de 9.802 persones i han col·laborat 43 museus, que en cada sessió han permès jugar amb la temàtica de cada centre.

El projecte ha comptat amb la participació del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i el Museu de la Terrissa de Quart.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona