El Festival Primavera Sound va anunciar ahir que, davant l'evolució de la crisi sanitària de la COVID-19, «posposa» l'edició d'enguany i celebrarà el seu 20è aniversari del 2 a el 6 de juny de 2021. En la que defineix com «la decisió més difícil de la seva història», l'organització del Primavera Sound ha explicat que totes les entrades ja adquirides seran vàlides per a l'edició de 2021, amb la inclusió de beneficis especials per als que decideixin conservar-les, i que també es podrà sol·licitar el reemborsament de les mateixes a partir del dimecres 3 de juny.

Precisament aquest mateix dia es donaran a conèixer els primers artistes del Primavera Sound 2021, el cartell seguirà celebrant el 20è aniversari del festival «amb la filosofia del #bestfestivalforever», segons ressalta l'organització en un comunicat difós per les xarxes socials. «Comptem amb vosaltres per fer-ho possible», indiquen des del festival barceloní, que informa que l'equip «segueix treballant intensament per a, el 2021, poder celebrar alguna cosa més que el 20è aniversari» i «veure'ns de nou i tornar a ballar tots junts una altra vegada».

El passat mes de març i davant la previsió que no podria celebrar-se en les seves dates inicials, Primavera Sound ja va decidir traslladar les dates a finals d'agost.

El Primavera Sound al·lega «motius de força major» a l'hora de prendre la seva decisió i des de l'organització de l'esdeveniment diuen que els seus membres estan «desolats» i senten «enormement els inconvenients causats», però asseguren que «la salut i el benestar del nostre públic i de totes les persones involucrades en el festival ha estat i continua sent la nostra absoluta prioritat».