Divuit editorials participaran en la tercera edició de la fira Indilletres de la Bisbal, ajornada fins a finals d'agost i traslladada a la plaça del Castell i a la sala capitular per garantir les mesures de seguretat contra el coronavirus. Es tracta d'una xifra de participants inferior a l'any passat perquè no totes les editorials que havien d'assistir-hi han pogut adaptar-se al canvi de dates, ja que inicialment s'havia de celebrar al juny.

En total, s'han previst una trentena d'activitats entorn del món del llibre, en què participaran, entre d'altres, el poeta Enric Casasses, que ja hi va ser l'any passat; el cantant Joan Isaac; els escriptors Francesc Serés i Joan Benesiu o la traductora Dolors Udina.

Una proposta sorpresa del guionista Jair Domínguez donarà el tret de sortida a la fira, en què pendran part escriptors, traductors, artistes , youtubers o viquipedistes com Joan Daniel Bezsonoff, Valèria Gaillard, Jordi Raventós, Adrià Pujol, Miquel Aguirre, Juli Gutiérrez Deulofeu, Albert Lloreta o Valentina Planas.

El programa de la fira d'editorials independents inclou debats, conferències, tertúlies, recitals poètics, clubs de lectura, concerts i moltes presentacions de llibres, a més del monòleg Pompeu Fabra, jugada mestra! a càrrec de l'actor Òscar Intende o una tertúlia-concert amb el músic Sanjosex.

Al llarg del cap de setmana del 29 i 30 d'agost també s'entregarà el segon premi Llucieta Canyà de crítica literària, si bé la crisi sanitària ha obligat a ajornar la Beca Indilletres per a editorials.