06 de juliol de 2020
06.07.2020
Diari de Girona

El FITAG escenificarà càpsules teatrals als comerços

El festival prepara la seva vintena edició amb el projecte «Girona pren vida», del director Jesús Manchón

05.07.2020 | 23:41
El FITAG escenificarà càpsules teatrals als comerços

El FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona), que enguany arriba a la seva vintena edició, es realitzarà del 25 al 29 d'agost a mode de «celebració teatral». L'activitat principal del festival és la coproducció amb el director extremeny Jesús Manchón titulada Girona pren vida.

Aquest projecte aposta per una formació teatral en què actors i actrius de les comarques gironines aprendran del director Manchón durant una setmana a l'agost. L'ensenyament anirà encaminat a la investigació escènica corporal i gestual dels participants, que se seleccionaran mitjançant un càsting.

El procés de formació culminarà amb la representació d'un seguit de càpsules teatrals d'entre 5 i 7 minuts que es mostraran als aparadors dels espais comercials de la ciutat. Les escenificacions seran el 27, 28 i 29 d'agost, de les 10.30 a les 13.00 hores. Les botigues que s'han implicat en aquest projecte participatiu són Blonda, Can Busquets, Plastic Store, Imma Nens, Òptica del Bulevard, UnaUnica, Zeppelin, Perruqueria Giramé, Game Shoes, Alimara i Llibreria 22.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona