El festival Inund'art celebra aquest cap de setmana una versió «molt reduïda» de la seva quinzena edició. Després d'aplaçar-lo al juny, ara les noves mesures contra la covid-19 han obligat l'organització a suspendre les activitats previstes a l'espai públic, que eren les majoritàries, com ara performances, recorreguts sensitius o instal·lacions.

Per mantenir el compromís tant amb els artistes com amb el públic, els organitzadors es comprometen a reprogramar durant el propers mesos les propostes artístiques que no s'han pogut celebrar.

El festival oferirà aquest cap de setmana l'exposició Isohipsa, topografia del moviment, d'Èlia Teisse, a la Fundació Valvi i dos recorreguts sensitius a espais interiors.

El primer serà a la Sala Carbonera, on s'ha programat la proposta Shi, de Núria Mancebo, Anna Fusté i Anna Faure, un espectacle que planteja una sinergia imprevisible entre el públic, la música i la imatge projectada.

A l'Espai de Sant Nicolau (Bòlit), s'hi celebrarà l'altre recorregut sensitiu: Out of the box, que a través de diorames de capsa i microhistòries, proposa un viatge per un racó de l'imaginari de l'artista Pere Cabaret amb el so crepuscular en directe de Clara Rueda.