L´advocat i professor Javier Correa, resident des de fa anys a Santa Coloma de Farners, ja té a punt la seva segona novel·la, Lazos de luz, que transcorre en bona part a Caldes de Malavella i la capital selvatana. El nou llibre és una continuació de Sombras de niebla, el seu debut literari, publicat l´any 2019 i amb què va competir als premis de l´editorial Círculo Rojo, el segell dedicat a l´autoedició més important d´Europa. El llibre sortirà a mitjans d´aquest mes amb la mateixa editorial i es presentarà el 19 de desembre a Santa Coloma.

Correa planteja «una lluita contra la violència de gènere feta des de fora de la llei», afirma, per mostrar com els valors que es transmeten durant la infància acaben influint en la resta de la nostra vida. La protagonista, Laura, arrossega tres dones més cap a un projecte «amb un bon propòsit i males formes», apunta.

Amb aquesta història de suspens el professor, que és advocat de professió, vol fer veure al lector que «a vegades ens posicionem massa ràpid». «El llibre reflexiona sobre la bena als ulls que té la justícia, una bena que ens ofereix objectivitat, però alhora genera una ceguesa que impedeix veure bé el context», afirma.