Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Carlos Sadness, Marina Rossell, Xiula, Pasión Vega, The Other Side, Miquel Abras, David Otero i Maria José Llergo són alguns dels artistes que actuaran aquest agost en la segona edició del festival Som de Mar, que se celebra als jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.

El director del festival, Carles Gilibets, va reinvindicar l'aposta «eclèctica, diferent i variada» del cartell i per concerts de petit format, atès que tan sols hi haurà 500 entrades per espectacle. «No ampliarem l'aforament i els artistes ja venen amb el plantejament de fer un concert amb públic limitat», va dir Gilibets sobre el festival, que ja ha posat les entrades per als primers artistes anunciats a la venda.

Pasión Vega serà l'artista que obrirà el festival, on presentarà el seu darrer disc, Todo lo que tengo. També hi presentaran un nou treball l'exmembre de El Canto del Loco, David Otero; Miquel Abras; Els Amics de les Arts i Sopa de Cabra.

Igual que en l'edició anterior, el festival també comptarà amb un dia dedicat a un tribut i un altre a un espectacle familiar. La banda The Other Side homenatjarà a Pink Floyd i, pel que fa al grup familiar, Xiula oferirà «un viatge a través de diferents moments de la criança». Aquest serà l'únic concert que es farà en un horari avançat, a dos quarts de nou del vespre, amb la intenció que hi puguin anar els més petits, i la resta de concerts es faran tots a les deu de la nit.

Malgrat tot, en els pròxims dies algun artista es pot afegir en aquest cartell i per tant, ampliar les dates del certamen. Els organitzadors expliquen que hi ha músics que no estan pactant concerts a l'espera de les restriccions i l'evolució de la pandèmia.

El festival Som de Mar va tancar la seva primera edició amb quatre concerts amb les entrades exhaurides i 3.800 assistents, que van representar omplir el 78% de l'aforament.

Segons les dades de l'organització, la cita musical va aconseguir 950.000 euros d'impacte de marca total a xarxes socials i mitjans tradicionals.