A Tempo - Arts i formació, el projecte educatiu de la Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta, oferirà el proper 7 d'abril a les 18h en format virtual, la tercera jornada de l'itinerari de formació per a docents i artistes que treballen en l'àmbit de l'educació titulat Arts per educar en la incertesa. En aquesta ocasió, sota el nom d'Aprendre a relacionar-nos amb consciència ecològica, es tractarà la importància de treballar l'educació ecològica en clau feminista a les aules a través de l'art i la cultura. La jornada comptarà amb la participació de l'activista ecofeminista Yayo Herrero, l'artista visual Olga Olivera i la directora de l'Institut Salvador Sunyer i Aimeric de Salt, Pilar Figueras.

L'itinerari, a través de conferències, debats, casos d'èxit i propostes artístiques, vol ser un espai de trobada i reflexió entre professionals interessats en donar resposta als reptes que planteja l'educació a través de les arts i la cultura. En aquest sentit, l'organització assegura que «la cultura no només ha estat una font d'expressió, cohesió i desfogament durant el confinament, sinó que és una eina de transformació social ideal per a afrontar aquest repte».

La formació culminarà el 22 de maig a la Factoria Cultural Coma Cros amb una jornada presencial on s'exposaran les experiències d'èxit que vinculen art i educació en el context actual.