Un nova iniciativa s'integra al circuit de festivals d'arts multidisciplinars de les comarques gironines. Es tracta de VADART, un projecte que ha nascut de la mà de la galeria Art En Brut Gallery, dues associacions culturals -Amics de les Arts Audiovisuals i Individu Ocult Magazín Cultural-, amb la participació de l'Ajuntament de Fontcoberta.

El festival tindrà lloc el 24 de juliol a Fontcoberta. La programació anunciada comptarà amb les actuacions d'Andrea Motis i Josep Traver i l'artista emergent banyolina Júlia Irvine, que presentarà el seu primer treball Replace free. El cartell també oferirà maridatges entre música i altres disciplines, com la poesia o la pintura de la mà del duet integrat per Enric Casasses i Don Simón i Telefunken amb una fusió de poesia i pop amb el seu darrer treball Orbiten, o el duet Contra les Cordes, a més de Birch i Pau Morales.

La programació també comptarà amb una exposició col·lectiva d'art contemporani a Art En Brut Gallery de Banyoles, un concurs de pintura ràpida, xerrades de divulgació i preservació del territori a través dels concerts «Climate Sessions» o espectacles improvisats de diverses disciplines, com la dansa, la música, la poesia o el circ, d'autors que s'hi presentin amb inscripció prèvia.