L'Auditori de Girona es va omplir ahir de música i llum en la presentació dels nous temes de La Casa Azul.

La banda barcelonina liderada per Guille Milkyway va fer ballar els prop de 600 espectadors que van assistir en els dos concerts programats. Un públic que tenia ganes de La Casa Azul, i és que les entrades estaven venudes des de feia mesos.

El concert va començar amb una introducció espectacular que es va enllaçar amb El momento i El final del amor eterno, acompanyat d'un espectacle visual de llum. Yo también i C'est fini van marcar les pautes d'un concert en què Mikyway va interactuar constantment amb el públic que va corejar la vintena de cançons del repertori. L'espectacle va acabar amb Podría ser peor i Cerca de Shibuya, que van donar pas a un dels grans moments, quan van sonar els acords de La revolución sexual i el públic va esclatar i es va posar dempeus. Tot plegat va acabar amb Nunca nadie pudo volar i la darrera peça, Como un fan, que va tancar la festa de la banda de Milkyway a l'Strenes.

Arnau Griso, cancel·lat

El festival va haver de suspendre ahir, a causa de la pluja, el concert d'Arnau Griso a les escales de la Catedral. La formació venia a estrenar la nova gira. L'organització del festival procedirà a la devolució de l'import de les entrades.