El 7è Jazz Festival l'Estartit haurà d'esperar un any més. Els organitzadors han anunciat aquest divendres la cancel·lació de l'edició davant les noves restriccions contra l'explosió de contagis, entre elles el toc de queda. "La incertesa sobre què pot passar demà ens obliga, amb gran desconsol, a cancel·lar", diu la directora Montse Faura en un comunicat. El festival s'havia de celebrar del 22 al 25 de juliol amb un total de vuit concerts en quatre sessions dobles en un nou escenari habilitat a la platja de l'Estartit "per garantir totes les mesures anti Covid". En aquest context, l'organització oferirà les Nits de Jazz a l'Estartit, tres vetllades amb entrada gratuïta amb tres dels quatre grups locals que havien d'actuar al festival.

Per mantenir "l’esperit del jazz a l’Estartit", com ja es va fer l’any passat després de la cancel·lació del festival, s'oferiran del 23 al 25 de juliol a les 21.30 h concerts de tres dels quatre grups locals que havien d’actuar al Festival precedint els caps de cartell: Lucia Fumero Trio, Gonzalo del Val Trio feat Benet Palet i Lluc Casares Septet."Són formacions de proximitat i de petit format, la qual cosa ens permet tenir una certa garantia a hores d’ara —no sabem què passarà la setmana que ve— que podran actuar sense problemes de desplaçaments a l’Estartit", pronostica l'organització.

Les persones que hagin comprat entrades dels concerts del 7è Jazz L’Estartit Festival se’ls retornarà l’import de les localitats. La devolució de les entrades comprades a la web del Festival serà automàtic i l’import serà retornat a la mateixa targeta amb la qual es va fer la compra. El Jazz L’Estartit Festival es posarà en contacte amb les persones que han comprat entrades per telèfon i presencialment a les taquilles per concretar la forma de devolució.