Andrea Socola, estudiant de l’Institut Montsacopa d’Olot, ha estat la guanyadora de la segona edició del Premi de Recerca Salvador Dalí adreçat a l'alumnat de Batxillerat de tot Catalunya. El jurat ha tingut en compte l’originalitat del treball guanyador, titulat Dalí, més enllà d’un simple boig, així com l’enfocament que s’ha donat l’estudi, la idoneïtat de les fonts consultades, la capacitat de síntesi i valoració crítica, la creativitat i, finalment, la seva presentació i estructura.

Els integrants de jurat, en representació als Serveis Educatius de l’Alt Empordà del Departament d’Ensenyament, la Fundació Gala – Salvador Dalí i els Amics dels Museus Dalí, també han decidit atorgar un accèssit a Mercè Coll i Martí de l’Institut Cendrassos de Figueres, per la qualitat del seu treball L’impacte de Dalí a Figueres.

L’objectiu del Premi de Recerca Salvador Dalí és fomentar, des de qualsevol àmbit, la investigació sobre la vida i l'obra de l'artista figuerenc entre els estudiants de Batxillerat de Catalunya.