Oques Grasses, Zoo i Sara Roy lideren les nominacions per votació popular als Premis Enderrock 2022, que s’entregaran a l’Auditori de Girona el 3 de març. Oques Grasses ha rebut cinc nominacions mentre que Zoo i Sara Roy tenen tres nominacions cadascun. Els segueixen, amb una doble nominació, Joan Dausà, La Fúmiga, Ginestà, Lildami, Nil Moliner, Miki Núñez, Alba Reche, Maria Arnal i Marcel Bagés i El Pony Pisador. 

Enguany s’han comptabilitzat 37.286 vots (10% més que l’edició anterior) en les dues rondes de votació per decidir les categories populars, el guanyador de les quals es sabrà a Girona. També s’entregarà el premi Enderrock Estrella 2022 a Cases de la Música, juntament amb els Premis de la Crítica i els reconeixements especials d’Honor i Trajectòria. 

D’altra banda, aquest dimecres s'han lliurat els Reconeixements a la indústria musical catalana als segells Propaganda pel Fet! , Discordian, Snap! Clap! Club i Great Canyon; les sales Salamandra i Luz de Gas; els festivals Jazz Terrassa, Blues de Cerdanyola, Primavera Sound, Petits Camaleons i Eufònic; el management Unpictured i La Marfà, el centre de creació musical de Girona, pels seus deu anys. També a l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i l’emissora Ràdio Capital.