La quinzena edició del festival Sons del Món de Roses arrencarà aquest divendres a la nit amb més de 16.000 entrades venudes, en una de les edicions més ambicioses fins al moment, segons destaca l’organització en un comunicat. L’encarregat de donar el tret de sortida al certamen alt-empordanès serà Andrés Calamaro, que a les 22h pujarà a l’escenari de la Ciutadella per repassar un bon grapat dels èxits de la seva dilatada trajectòria en el món de la música.

El músic argentí donarà el tret de sortida a una programació que compta amb grans artistes com Ben Harper, Rita Payés, Earth, Wind&Fire, Álvaro Soler, Oques Grasses, Robe o Suu, entre d’altres. L’organització de la cita musical ha anunciat aquesta setmana que l’espectacle "Eufòria" clourà el diumenge 7 d’agost aquesta edició del festival, amb la participació d’alguns dels participants del talent show de TV3. Aquest darrer espectacle ha venut en pocs dies més del 70% de l’aforament disponible, segons destaca el festival.

Un espai Village amb Locomia

Com a novetat en l’edició d’enguany, la cita musical estrena un espai village, situat cor de la Ciutadella de Roses, que restarà obert al públic general sense necessitat d’anar als concerts que formen part de la programació del festival. En aquest espai, s’hi ha instal·lat un escenari per on passaran artistes locals i en el qual diumenge al vespre actuarà la mítica banda Locomía.