El festival Summerfest Cerdanya s’ha estrenat amb 18.013 assistents. El nou certamen de Puigcerdà organitzat per Clipper’s Live -responsable de la gestió del festival de Cap Roig- i El Badiu amb el suport de CaixaBank ha arrencat la primera edició amb entrades exhaurides per a tres dels set concerts celebrats entre el 13 i el 27 d’agost.

El Pot Petit, Dani Martín i Taburete, que va tancar ahir el Summerfest, són els tres artistes que han esgotat les entrades.

La resta del cartell el formaven Antonio Orozco, Nil Moliner, Lola Índigo, Sergio Dalma i Els Pets, que aquest divendres van suspendre el seu concert «per elements logístics i tècnics».

A banda de les actuacions a l’escenari principal, el Summerfest Cerdanya també ha acollit vuit dies de Village by Tipis amb activitats, música en directe i setanta expositors.

El Summerfest no és l’únic gran festival que ha acollit la comarca aquest agost. La setmana passada el segon Cerdanya Music Festival, celebrat a Llívia, va abaixar el teló amb uns 15.000 espectadors i una ocupació mitjana del 73%.